Balinarske Krogle Boće LA BOULE D'OR od 1946 leta...

... najbolj kopirane, nikoli dosežene!

header photo

Ko igra sa našim proizvodima...

Nužna Obavjest:

Prijatelji boćari, u tijeku je prodaja boća sa krivotvornim punjenjem pod nazivom: bikonalne opruge (molle biconiche). Jedino originalno i patentirano punjenje sa bikonalnim oprugama je od proizvođača LA BOULE D'OR.

Odmah će biti poduzete mjere za očuvanje kvalitete i imena LA BOULE D'OR koji postoji od 1946 godine. Čuvajte se imitacija.
Boćarski pozdrav.

alt

NAŠE BOĆE UPOTREBLJAVAJU VRHUNSKI IGRAČI:

SOFRONIEVSKI (ŽE 16 LETO), JOŽE POŽAR, CHIRAT, SANTORO, LAPERTOT, AMAR, PINGEON, PETKOVIĆ, MICHELETTI, BUTERIN, MILAKOVIĆ, KLEMEN PODGORŠEK (DOKTOR KLEMPO), TONI TROBEC,...

Test! Teren bez asfalta!

Naša Vrhunska Tehnologija!

BOĆA NOVOGA STOLJEĆA!

REVOLUCIONARNE TBK® DVOKONUSNE SPIRALNE

OPRUGE IZ KALJENOG ČELIKA SA KUGLICOM.

alt 

TBK® i PLUS®

5.a GENERACIJA "HI-TECH" BOĆARSKIH KUGLI.

alt

MI SMO IZUMILI "TBK® TEHNOLOGIJU", JER IMAMO "IZVORNE IDEJE" I "KNOW HOW".

MI NE KOPIRAMO DRUGE.

GLEDAMO UVJEK I SAMO NAPRiJED…!!!

 ŠTA KAŽU  SLOVENSKI ŠAMPIJONI O NAMA:

Da ne bi imali nikakvih sumnji o  kvaliteti naših proizvoda, dali smo jih testirati vrhunskim igračima. »Boće TBK »La bOule d'Or« upotrebljavam zadnjih 16 godina i jako sam zadovoljan, jer se sa njima odlično valja i ako su za izbijanje. Drago mi je da poduzeće još dodatno razvija TBK ČELIĆNE OPRUGE. Preporučujem ih sa zadovoljstvom svim boćarima«, 

rekao je Damjan Sofronievski - SOFTY.

 

»U mojoj dugogodišnjoj karijeri igrao sam sa svim mogućim boćarskimkuglama, ali takve kao što su TBK »La Boule d'Or« nisam nikada imao. Predprošle godine  sam prvi put igrao sa tom firmom i ostao sam bez riječi.TBK opruge  su TOTALNA REVOLUCIJA u sistemu punjenja boćarskih boća.TBK boće su zaista "univerzalne kugle", tako za valjače tako i za izbijače. Pravi TOP MODELI za vrhunske boćare«,

izjavila je slovenska boćarska »legenda« Jože Požar

 

BOĆARSKE KUGLE

»LA BOULE D'OR® - ZLATNA KUGLA«

TEHNOLOGIJA IDE DALJE ...!!!

U našem poduzeću "LA BOULE D'OR" se tehnologija neprestano razvija. Da bi ugodilii što većem broju zahtjevnih boćara,  predstavili smo još jednu novost na tržištu:

TBK® & Plus®

su boće nove revolucionarne generacije. Boća sa suvremenim dvokonusnim oprugama iz kaljenog čelika. Boće su namijenjene igračima koji zahtjevaju savršeno djelovanje kugle u izbijanju i u valjanju.  Možemo reći, da smo  s tim zadnjim izumom TBK® poduzeća "LA BOULE D'OR", ujedinili sve prošle modele u jednu boćarsku kuglu i tako postigli POTPUNU SINTEZU.

Svi naši modeli iz nove revolucionarne generacije  sa čeličnim punjenjem su nastali iz glavnog razloga da se riješe problemi koji su se stvarali sa našim lasticima. Veliki hendikep u našim modelima TB i TBS sa elastičnim punjenjem je taj da temperaturne razlike utjeću na njihovu strukturu, tako da se počinju međusobno ljepiti (mod.TB) ili raspadati i  lijepiti na stjenku boće (mod.TBS), stvarajuči različite čvorove ili gumenu "boću u boći u mod. TB" i to u kratko vrijeme. S time se ravnoteža poremeti i boća u valajnju postane ekscentrična i ne drži više svoj pravac.

S našim novim "TBK IZUMOM" boća  nije pod bilo kojim utjecajem vanjske temperature i mogu reći da su za nas lastici postali "prošla tehnologija".

 

 alt

mod. TBX i TBS...naša prošla tehnologija!

TBK® opruge su sastavljene od 3 kratke spojene opruge i 1 kuglicu u sredini. TBK® punjenje je potpuno homogeno i s time boća u valjanju je uvijek balansirana i stabilna ... možemo reći "bezgriješna”.

Želimo Vam puno dobrog boćanja i mirnu ruku sa TBK boćama 

"LA BOULE D'OR" TBK®!!!

TO JE BUDUČNOST!!!

 altaltalt